+381 065 528 7 338 info@webstudiolink.com

KO SMO MI?

O nama

Naša specijalnost su izrada sajtova, online shop-ova i SEO optimizacija tih sajtova. Posedujemo sve neophodne veštine, znanje i validne sertifikate da unapredimo vaše poslovanje u digitalnom svetu i učinimo ga održivim, optimizovanijim i profitabilnijim.

Naš pristup digitalnom marketingu je baziran na stalnom učenju o potrebama vaše kompanije i vaših klijenata

 

Naš princip poslovanja je u potpunosti okrenut klijentu i njegovim potrebama, odnosno potrebama njegove kompanije. Bez obzira da li ste malo, srednje ili veliko preduzeće, za nas ste klijent koji zaslužuje našu punu pažnju i posvećenosti. U nama dobijate uvek pouzdanog konsultanta i tim eksperata sposobnih da se nose sa svim vašim zahtevima, bilo da je u pitanju neki jednostavniji projekat ili zadatak koji zahteva više stručnog znanja i poznavanje različitih oblasti digitalnog marketinga i online poslovanja uopšte. Ukoliko želite pouzdanost, diskreciju i stručnost u jednom timu, onda smo mi pravi izbor za vas. Pozovite nas za besplatne konsultacije. Biće nam zadovoljstvo da saslušamo vaše potrebe i zajedno ih pretvorimo u jednu uspešnu priču.

Naše vrednosti

Vrednosti koje nas definišu su upravo ono što nas i motiviše u postizanju što boljih rezultata. Mi zaista verujemo da je naša najbolja preporuka samo klijent koji je zadovoljan našim radom.

Posvećeni smo klijentu

Klijent je centar našeg poslovanja i njemu smo posvećeni u potpunosti. Verujemo da se uspeh našeg posla meri pre svega zadovoljstvom naših klijenata, pa tek onda ekonomskim pokazateljima.

Dobro slušamo da bismo bolje razumeli poslovanje klijenta

Mi smo tim konsultanata i eksperata sa primarnim ciljem da unapredimo poslovanje naših klijenata. Da bismo bolje razumeli potrebe naših klijenata potrebno je da u svakom momentu slušamo i osluškujemo šta klijent ima da nam kaže. Pre nego što pristupimo nekom novom projektu, želimo da znamo sve o poslovanju našeg klijenta, što nam može pomoći da postignemo naš primarni cilj.

Istrajni smo u postizanju definisanih ciljeva

Pažljivo se prihvatamo svakog novog projekta i istrajno radimo na realizaciji definisanih ciljeva. Ne odustajemo dok ne ispunimo ono što je dogovoreno sa klijentom.